Onze projecten

Deze klanten gingen u voor. Een overzicht van woningen die wij recent hebben gekeurd. 

Utrecht

Vanuit een makelaar gevestigd in Utrecht kregen we de vraag met spoed 10 energielabels voor diverse woningen in Utrecht op te meten en te registreren.

Hilversum

Inmiddels hebben we al tientallen woningen in Hilversum van een energielabel volgens de nieuwe NTA 8800 methode voorzien.

Winterswijk

Voor een woning in Winterswijk hebben we recent een energielabel geregistreerd. Sinds 1 januari 2021 moet een erkend deskundige een opname van de woning op locatie doen.

Veenendaal
De Familie Postma wil een in Veenendaal kopen. Het huis is in 1997 gebouwd. Toch is het verstandig om ook van deze nieuwbouwwoning een bouwkundige keuring te laten doen.

Altijd bij u in de buurt!

Vraag direct uw rapportage aan.

Rapportage(s) aanvragen

Gorinchem
De familie Van de Velde heeft een voorlopig energielabel op hun woning sinds 2015 en laat een eerste beeld zien van de energieprestatie van hun woning.
Roermond
De familie Klaassen uit Roermond wilden graag een uitbouw realiseren achter hun huis, voor zowel de onder als bovenverdieping. Door de totale gebruikersoppervlakte te meten weten zij nu het precieze
Putte
De familie Van Loon uit Putte heeft al een definitief energielabel voor hun woning maar hebben het afgelopen jaar hun huis energiezuiniger gemaakt door aanpassingen. Het huidige energielabel is na datum van afgifte 10 jaar geldig. Ze willen de verbeteringen inzichtelijk maken en vragen daarom een nieuwe keuring aan.
Woerden
Familie De Kort uit Woerden wilden hun huis graag met een gerust hart te koop zetten. Zo hebben zij ervoor gekozen om op voorhand zelf een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.